Om Fan vad Fittigt

Fan vad Fittigt
En podcast om sådant som är viktigt. Ocensurerat och med tveksam förankring i verkligheten, dock alltid med en fast fot i feminismen. Pratar gör Sara Haraldsson, Lisa Gemmel och Maja Dahl.

Undrar du om namnet Fan vad Fittigt? Tycker du att det är tråkigt att vi använder ordet Fittigt som något negativt? Lyssna på Fan vad Fittigt med Premiär och Fan vad Fittigt med Populärkultur, där förklarar vi precis hur vi tänkt när vi tagit (tillbaka) namnet Fan vad Fittigt.

På twitter använder vi taggen #fanvadfittigt och vi finns på Facebook.

Avsnitten finns även att ladda ner via iTunes.

Vill ni använda Fan vad Fittigts bilder i artiklar eller blogginlägg om oss, glöm inte att nämna  vår fantastiska fotograf Tobias Björkgren.

5 thoughts on “Om Fan vad Fittigt

 1. Pingback: Lugna vatten | Julia Thorell

 2. Hejsan Fan vad fittigt!
  Hur kommer det sig att bara de tio senaste avsnitten av er podd finns att ladda ned i iTunes? Jag vill ju kunna lyssna från början!

  • Hej!
   Ingen aning! Laddar du ner via en app eller iTunes? Du kan också ladda ner dem direkt härifrån sidan. Högerklicka på länken för avsnittet och välj “Hämta länkad fil”.
   Säg till om det fortsätter strula så får vi försöka se till att du får alla avsnitt på något annat sätt!
   Bästa!
   Maja

   • Hejsan Maja,
    jag har försökt ladda ner både i iTunes på datorn, samt i appen Podcaster på telefonen. Jag har också provat att ladda ner härifrån så som du föreslår genom att högerklicka men då har jag inte fått ned hela avsnitten. Det vore med andra ord toppen om ni kunde undersöka detta närmare! 🙂

   • Hej igen,

    Förlåt att det tagit sån tid innan du får svar, men jag har fortfarande inte fått något vettigt svar från iTunes om varför endast de 10 senaste avsnitten syns. Om du mailar till fanvadfittigt@gmail.com så ska jag se till att du får de avsnitt du saknar.

    Hoppas allt är fint!

    //Maja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s